Au fost două tentative de reunire săptămâna trecută, însă la teren s-au prezentat doar 3-4 fotbaliști. Sunt zvonuri că mulți și-ar dori să plece de la echipă, din pricina unor promisiuni financiare neonorate, dar antrenorul Vică Greaca nu confirmă, dar nici nu infirmă zvonurile: ”Datoria mea a fost să antrenez echipa, să fie pregătită pentru meci. Toate celelalte aspecte nu au intrat în atribuțiile mele”…, ne spunea Greaca.
Din păcate, CS Brănești, echipa care i-a ademenit pe fotbaliștii din Glina să părăsească vestiarul lui Greaca, nu le-a spus acestora că gruparea este interzisă la transferuri, încă din luna aprilie, a anului 2022. Este bine ca jucătorii să se intereseze la AJF dacă este așa, ca să nu se trezească că au făcut obiectul unor transferuri false.
Sperăm, totuși, ca CS Glina să reușească adune un număr suficient de jucători, cu care să înceapă competiția. Să ne-aducem aminte că formația lui Vică Greaca a încheiat pe locul 2 sezonul regulat al Ligii 4, Seria 2. A câștigat play off-ul, după care a ratat de puțin promovarea în Liga 3. De altfel, situația la Glina a devenit, oarecum, mai tensionată, pentru că a ratat intrarea în liga superioară, iar membrii Consiliului Local, care sprijină activitatea fotbalistică, ar fi fost dezamăgiți de acest eșec. Doar că echipa a muncit din greu și se poate spune că, în raport cu calitatea unor jucători, cu aspectul lor fizic și vârsta, grupul de fotbaliști, ca și antrenorul, de altfel, și toți ceilalți din conducerea clubului, ar trebui felicitați, și-au depășit condiția.
Poate n-ar fi trebuit pus un obiectiv așa de îndrăzneț, promovarea în Liga 3, poate că ar mai fi trebuit făcute niște transferuri, cel puțin în compartimentul defensiv, antrenorul fiind nevoit să alcătuiască o echipă din ceea ce a avut la dispoziție. Iar dacă există restanțe financiare sau prime promise și neonorate, atunci jucătorii nu mai pot fi acuzați de rebeliune.