”Păi cum altfel să ne atingem obiectivul? Le spunem adversarilor ce vrem, le mai și arătăm că putem, prin jocul nostru, iar ținta este ca și atinsă… Nu glumim, pentru că ne-am făcut un program academic, aș spune, în funcție de pretențiile celor ce ne sprijină, cât și de condițiile pe care le avem.
Am terminat turul, iar fotbaliștii noștri au intrat în vacanță, pregătindu-se pentru sărbători. Noi, cei din staff-ul tehnic, ne agităm în continuare – am pus pe hârtie un plan de lucru, pentru 2023, care va porni pe 18 ianuarie, anul viitor, odată cu prima convocare din noul sezon. Începem cu o săptămână de acomodare, și cu mingea, și cu gazonul, dar și cu noii colegi. Facem un meci, două, de testare, să știm cu cine rămânem în vestiar, după care intrăm în cantonament, o săptămână, la baza noastră din Clinceni, unde avem cele mai bune condiții de cazare și masă. Și după ce trece acea săptămână, mergem din nou pe gazon, acolo unde ne este locul, ca să sudăm echipa cea nouă, să batem în cuie ceva relații de joc și scheme cu care să ne surprindem adversarii. Știm sigur că vom juca cu Sporting Roșiori, din Liga III de Teleorman, echipă pe care o antrenează fratele meu, Alexandru Gheorghe, urmează amicaluri cu Tunari, Dragomirești, dar nu ne oprim, pentru că vrem să ne măsurăm forțele și cu grupări de Liga III, suntem în discuții.
Și dacă tot a venit vorba de adversari, avem două revanșe de luat, nu uităm – una cu CS Brănești și una cu Juniors Berceni. Cu Brăneștiul am dominat tot meciul, dar pe final, la singura lor acțiune, am primit gol! Iar la Juniors Berceni nu știu ce s-a întâmplat, fotbaliștii mei erau cam adormiți, chiar i-am surprins pe câțiva căscând, la ședința tehnică de dinaintea partidei. Meciul s-a jucat duminică, la 10:00, și știu din experiență că seara de sâmbătă este cea mai păcătoasă, tentații multe, neodihnă și a doua zi, pe teren, fotbaliști fără vlagă! Trebuie să ne luăm punctele înapoi, altfel nu se poate, ne dorim prea mult Liga III.
Iar pentru asta avem și ceva transferuri, pe hârtie, deocamdată, nu sunt încă perfectate, ca să vă dau și nume. Oricum, ne mai dorim un vârf penetrant, ceva dubluri la linia de mijloc, oameni de creație, cărora să le placă și poarta adversă, adică golul! Spunem că și la linia de fund ne mai trebuie ceva, un fundaș lateral și un apărător central și cu asta încheiem campania de primenire a echipei.
De altfel, pe banca noastră au mai apărut și câțiva juniori, tineri de perspectivă, pe care nu-i vrem ca rezerve, ci ca titulari incontestabili – și vorbesc de Marinescu, de Ungureanu, aduși pe filiera Badea, de Păuna, de la FCSB, echipa a III-a, de Spaschi, de la Metaloglobus, și de Mihai Ioniță, de la juniorii Under 19 ai lui Dinamo”, se lăuda Gheorghe Constantin, cunoscut în lumea fotbalului ilfovean sub numele de Tică. De altfel, tehnicianul este manager și la echipa de Juniori Under 17 a Clubului Unirea Constanța, grupare a cărui poveste o vom spune în zilele următoare.