Din păcate, am pornit cu stângul în această ediție de campionat – am pierdut la Clinceni și am făcut egal cu Juniors Berceni. Apoi a mai venit și întâmplarea cu Salvarea, care a-ntârziat la meciul cu CS Brănești, și iată-ne cu două înfrângeri și cu un egal, puncte pierdute care ne-au tras în jos mult. Însă partida unde a-ntârziat Salvarea îl vrem rejucat, o să vă povestesc mai multe despre el, iar în returul din 2023 vă asigur că vom recupera distanțele față de locurile de play off, nu are cine să ne mai bată!
Sâmbăta trecută am avut ultima întâlnire cu băieții, din acest an, în care ne-am reglat toate restanțele financiare, ba chiar i-am anunțat că este posibil să facem un cantonament, în această iarnă, pentru tonusul băieților și încărcarea bateriilor, de care se tot vorbește. Ținta noastră este promovarea în Liga III, iar pentru asta facem tot ce depinde de noi, adică de jucători, de staff-ul tehnic, cât și de cei care conduc clubul. Mai ales că avem și o mână de sponsori alături de noi, oameni care au ajuns să iubească fotbalul din Bragadiru – rețeaua de benzinării TSV, ELBI, echipamente electrice, Euromedics, o bancă grecească de celule Stem, Exalco, tot din Grecia, și Ecosys.. Și pentru ei vrem în Liga III,
În plus, am găsit doi tineri care să completeze lotul – sunt fotbaliști din Rm Vâlcea și Pitești, ca și transferați, aș spune, și mai am de rezolvat problema cu un portar, duc tratative, sunt în căutări. Tinerii de care vă pomeneam mai sus sunt juniori de vârstă impusă de Federație – unul este fundaș central, are 1,90 metri înălțime la 17 ani, iar celălalt este mijlocaș dreapta, posturi unde eram cam deficitari.
Aș vrea să vorbim un pic și de meciul pierdut din pricina mașinii de Salvare, care n-a fost prezentă la startul meciului contra CS Brănești. O întâmplare total nefericită, atât pentru echipa mea, cât și pentru oficialii care au arbitrat și care au aplicat o literă de regulament care nu mai era în vigoare. Ordonanțele vechi spuneau că mașina Salvării nu poate întârzia mai mult de 15 minute, însă Federația Română de Fotbal a modificat articolul și a dat o marjă de 30 de minute, în care Salvarea se poate prezenta la joc.
La meciul contra CS Brănești, arbitrul care a oficiat, Ionuț Coza, a încheiat Raportul după 16 minute de așteptare, fără să știe de moficarea făcută de Federație. La și 25, arbitrul a plecat și el, după ce oaspeții se făcuseră nevăzuți ceva mai devreme. La doar trei minute distanță, a apărut și mașina Salvării, care dădea semne clare ale unei defecțiuni la cutia de viteze. De altfel, delegatul echipei mele știa de așa ceva, l-a anunțat și pe arbitrul Coza, dar la ora când Salvarea a ajuns, nu mai erau la teren nici oaspeții, nici brigada de arbitri.
Nu le fac niciun proces de intenție, nici arbitrilor, nici oficialilor de la AJF, de necunoașterea regulamentului, eu vreau doar ca meciul dintre CSO Bragadiru și CS Brănești să se rejoace, asta i-am spus și lui Șerban de la Brănești, la care el mi-a replicat că nu mai joacă cu mine, că i-e frică de înfrângere! Și Comisia de Apel a refuzat rejucarea partidei, spre bucuria celor din Brănești…
Săptămâna trecută am depus un nou dosar al acestui eveniment, cerând din nou rejucarea partidei, mai ales că celorlalte două echipe, unde Salvarea nu s-a prezentat, li s-a aprobat rejucarea, mie de ce nu? Dacă nici de data aceasta nu mi se aprobă jocul oficial, atunci o să ajung cu reclamația la Federație.
Costică Grecu, Președinte CSO Bragadiru